Goed om te weten, toch?


Moeten we voor techniek zorgen?

Het enige wat we ter plekke nodig hebben is een stroomaansluiting op een afstand van maximaal 10 meter. We brengen alle benodigdheden mee voor het perfecte geluid. Het maakt niet uit of het binnen of buiten is (zolang het, wanneer nodig, overdekt is).

Hoe werkt het met de muzikale begeleiding en wat is er mogelijk?

Harmen de Bresser, gestudeerd basgitarist en contrabassist, begeleidt mij op gitaar. (Sinds oktober 2023 is hij trouwens ook mijn man ♥) Maar je kunt ook kiezen voor pianobegeleiding of andere instrumenten (meerdere natuurlijk). We kennen veel professionele muzikanten in de regio en maken graag een individuele offerte voor jullie. Vertel ons over je muzikale wensen.

Welke liedjes kunnen jullie spelen?
Bijna allemaal. Zoals ik al zei, het gaat om jullie wensen. We leren ook graag liedjes die we nog niet kennen. Misschien hebben jullie wel "jullie" speciale liedje. Of zijn jullie fan van een bepaalde band? We coveren graag jullie favoriete nummers en geven er onze eigen touch aan. Natuurlijk helpen we je ook graag verder als jullie hulp nodig hebben bij het kiezen van de nummers.

Hoe hoog zijn de kosten?
De kosten zijn afhankelijk van de scope die jullie wensen. Schrijf me graag voor een vrijblijvende offerte!

Het "standaardpakket" kost € 300 en omvat:
• 2-3 liedjes naar keuze
• Zang met gitaarbegeleiding
• Reiskosten tot 20km naar de trouwlocatie inbegrepen
We zijn minstens een uur voor aanvang van de ceremonie ter plaatse om het geluid op te zetten en te checken.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en onder voorbehoud - de chemie moet tenslotte kloppen, toch?
Als jullie niet te ver weg wonen, kunnen we elkaar live ontmoeten. Anders kunnen we elkaar ook eerst leren kennen in een online videogesprek.

 

Over mij

Bij het kiezen van een muzikant moet je kunnen vertrouwen op ervaring, maar het is veel leuker als het ook op persoonlijk vlak "klikt". We zoeken dit graag uit in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in of in de buurt van Eindhoven (of online, als jullie verder weg wonen).

Maar om jullie een eerste indruk van mij te geven, wil ik een paar dingen over mezelf vertellen:

Ik ben opgegroeid op het Noordzee-eiland Föhr, en toen ik 15 was ben ik voor 4 jaar naar Denemarken gegaan om mijn Duits-Deense diploma te halen. Muziek is altijd mijn wereld geweest. Ik zong voor het eerst voor een publiek toen ik 6 was. Blokfluit, koor, en al het gebruikelijke ;-)) ... Het werd "serieuzer" toen ik 12 was, toen ik mijn eerste individuele klassieke zanglessen kreeg. Toen ik naar Denemarken ging, studeerde ik 4 jaar lang jazz-zang bij Hanne Römer. Later voegde ik meer klassieke muziek en musicals toe, en ook pop en rock. Mijn coach Roland Loy werd toen ook mijn producer in Hannover, ik nam enkele van mijn eigen nummers met hem op en we speelden ook enkele eigen concerten samen.

 

Ik verhuisde (veel!) - geloof me, daar kun dat niet aan tippen (ik kan het ook niet aanbevelen). En ik heb het gevoel dat ik eindelijk ben aangekomen met mijn geliefde Harmen, ook professioneel muzikant. Ik nam mijn 6-jarige dochter mee naar Nederland. Ze zingt ook heel gepassioneerd. De jonge muis heeft net zelf de harmonica ontdekt en treedt daarmee in de voetsporen van mijn vader.

 

Ik hou absoluut niet van "ellebogen" en competitie. Helaas komt dit vaker voor in artistieke kringen. Ik vind het veel belangrijker om samen met andere mensen te werken / muziek te maken. Om mezelf uit te drukken via muziek zonder iets te moeten bewijzen. Muziek verbindt. Iedere kunstenaar, ieder mens, is uniek en heeft zijn eigen talenten en "kleuren". Ieder van ons bestaat maar één keer. En als we bij de muziek blijven: Kunst is altijd een kwestie van smaak. Gelukkig 😉

 

 Ik gebruik regelmatig 4 talen (waarvan 3 dagelijks). Daarnaast versta ik fering (het Föhrer Fries), Nederduits en ook wat Frans. Ik ben zeer gevoelig, wat een voordeel is, maar ook altijd vereist dat ik goed voor mezelf zorg. Dat lukt soms meer, soms minder goed 😉 Over het algemeen ben ik erg creatief en probeer ik altijd nieuwe dingen uit. Van werken met klei of speksteen tot acrylverf spacken en macramé. Van burleske lessen tot radiopresentaties. Ik denk dat we ons mogen blijven ontwikkelen.

Ik ben heel blij dat ik nu in Nederland ben (sinds juni 2022), ik kijk er echt naar uit om hier nieuwe dienstverleners en stellen/gezinnen te ontmoeten en ik ben zo benieuwd wat er nog meer in het verschiet ligt!

Schrijf me gerust als jullie vragen hebben of een vrijblijvende kennismakingsafspraak willen maken!

 

Liefs,
Gesa